Voimme auttaa Sinua seuraavissa asioissa:

Mikä mittari sopii minulle?

Käymme läpi asiat, jotka sinun pitäisi ottaa huomioon, kun valitset itsellesi sopivaa mittaria. OneTouch® verensokerimittarit ovat saatavilla veloituksetta insuliinihoitoisille diabeetikoille Suomessa asiakaspalvelumme kautta niillä tarjousalueilla joissa olemme valittuna toimittajana. Mittareita on myös saatavilla diabetesklinikoilta alueen liuskavalikoiman mukaisesti. Ota yhteys hoitohenkilökuntaasi saadaksesi lisätietoja.

Asiakaspalvelutiimimme auttaa

LifeScan tarjoaa ilmaista tukea koskien LifeScanin tuotteita. Jos sinulla on kysymyksiä koskien mittareita tai kontrolliliuosta, tai sinulla on jotain kysyttävää mittaustulostesi tulkinnasta, soita ilmaiseen asiakaspalvelunumeroomme 0800 122 322. Ystävälliset asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi nopeasti ja asiantuntevasti. Tutustu tiimiimme täällä.

LifeScanin tuotetuki

Miten Sinun tulisi käyttää tuotteitamme? Käymme läpi tuotteidemme käytön vaihe vaiheelta ja vastaamme kysymyksiisi. Jos Sinulla on kysymyksiä koskien mittarin, purkuohjelman tai lansettikynän käyttöä, apu on vain puhelinsoiton päässä.

Missä tuotteemme ovat saatavilla?
Testiliuskavalikoimassa voi olla kuntakohtaisia eroja Suomessa. Voit kysyä apua asiakaspalvelustamme tai omasta terveyskeskuksestasi.

Tekninen tuki

LifeScanin OneTouch® Diabetes Management Software auttaa saamaan paremman yleiskatsauksen mittaustuloksistasi. Ilmainen tuki koskien OneTouch® Diabetes Management Software –purkuohjelmaa on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 9-17 numerossa 0800 122 322. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@lifescan.fi.

Nopeat toimitukset

Jos tarvitset takuu mittarin tai olet ilmoittanut mahdollisesta toimintaongelmasta, toimitamme Sinulle uuden tuotteen mahdollisimman nopeasti.