Maksuton asiakaspalvelunumero:

0800 122 322
Sähköposti: asiakaspalvelu@lifescan.fi
Avoinna: ma-pe kello 9.00-17.00
 

Teknisen tuen maksuton palvelunumero:

0800 122 322
Sähköposti: asiakaspalvelu@lifescan.fi
Avoinna: Ma-pe kello 9.00-17.00

LifeScanin kokeneet ja asiantuntevat asiakaspalveluedustajat vastaavat asiakkaiden puheluihin maanantaista perjantaihin kello 9.00-17.00. Pyrimme antamaan asiakkaillemme aina huolehtivaisen, täsmällisen ja nopean vastauksen. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään taitojamme, jotta pystymme ratkaisemaan asiantuntevasti kaikki asiakkaiden ongelmat.

LifeScan haluaa tarjota suomalaisille asiakkailleen laatutuotteita ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. LifeScan tarjoaa:

Asiantuntijoiden puhelinpalvelu

Soittamalla numeroon 0800 122 322 voit keskustella asiantuntevan asiakaspalveluedustajan kanssa. Tavoitteenamme on antaa sinulle ohjeita, joiden perusteella pystyt käyttämään OneTouch®-tuotteitasi turvallisin mielin. Pyrimme vastaamaan jokaiseen puheluun viimeistään kolmannella hälytyssoinnilla. Vaihtoehtoisesti voi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen:asiakaspalvelu@lifescan.fi
Voimme auttaa sinua mm. seuraavissa kysymyksissä:

Oikean mittarin valinta

Käymme kanssasi läpi asioita, joita tulee ottaa huomioon uutta mittaria valittaessa ja autamme sinua tekemään oikean valinnan.

OneTouch®-tuoteneuvontaa

Opastamme sinua OneTouch®-tuotteiden käytössä ja vastaamme OneTouch® -mittarin, verinäytteenottimen tai OneTouch®-diabeteksenhallintaohjelmiston käyttöä koskeviin kysymyksiisi.

Nopea tuote- ja varaosapalvelu

Tiedämme, miten tärkeää verensokerimittarin luotettava ja virheetön toiminta on. Kun olemme käyneet mahdolliset ongelmat läpi kanssasi puhelimitse, lähetämme sinulle tarvittavat vaihto-osat tai kokonaan uuden mittarin nopeasti.

Tiedonhallinta ja tekninen tuki

LifeScan tarjoaa sinulle ohjelmistoasiantuntija-apua tiedonhallintaongelmien ratkaisemiseen. OneTouch®-diabeteksenhallintaohjelmiston maksuton tuki on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9.00-17.00 maksuttomassa numerossa 0800 122 322. Meille voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@lifescan.fi.